Meny
Historikk, Bilder & Forside
Hetlandsgata 9 4344 Bryne
Telefon: 40479656 Send oss e-post
Redaktør: Ole Christian Wold Haavik
Glenn Braadland Duo

Rolf og Glenn tok oss med på en ferd ifra fjelltopp til fjelltopp med grunnfjellsfast blues og blåtoner som fikk livsgleden til å bruse i oss alle!

"Masse fålk så stråle energi - då blir an Braadland klamme!" - jo vi sier ikke noe på det, for stemningen var god, folk klappa for soloer, og på de rette stedene, og slik ildfull og levende sang krever nok svette ifra pannen! Ekte sjeldne Gibson gitarer, ja vel, men lyden som kom ut av de var gylden, vakker og gikk rett i sjelen! TUSEN TAKK for en aldeles suveren eftasblues!

Duoen består av Glenn Braadland (Låtskriver, gitarist og vokalist i Glenn Braadland Band) og Rolf Kloster (En ofte brukt gitarist i musikkmiljøet i Stavanger). Duoen opptrådte for første gang sammen på «MusicNight 2017» som en del av GBB. Begge har på hver sin kant underholdt på de fleste utesteder i fylket, enten med band eller i trubadur- setting.Duoen fremfører denne gang en akustisk konsert med låter fra bluesverden til nyere låtmateriale, og hyller gjerne flere av de mange falne helter fra musikkens historie. Det blir vokalharmonier, småfrekke gitartriks og god stemning. 

Main Image
Bilde 1 av 19