Meny
Historikk, Bilder & Forside
Hetlandsgata 9 4344 Bryne
Telefon: 40479656 Send oss e-post
Redaktør: Ole Christian Wold Haavik
Guy Forsyth Band - 5 september

Det blir gjenhør hos Jæren Bluesklubb med denne fantastiske artisten. 2 ganger tidligere har det vært utsolgt konsert hos oss!

Guy Forsyth er en musiker, sanger, historieforteller og komponist, med base i Texas. Han ble født 30, november 1968 på Denver City Hospital i Colorado.Forsyth er en «one-of-a-kind» original. Ikke bare skriver han egne sanger, han elsker også å fortelle historier. Han er en moderne amerikansk artist; ikke en sang er lik den andre, men de deler alle den samme omsorg og det samme gode håndverket. Samme hvilken takt eller tone, Forsyth sin musikk bringer fram smilet og får kroppen til å bevege seg.Det var bluesen som gjorde at Guy ville begynne å spille. Hans første arbeider var elektrisk, rå blues, der ingenting ble holdt tilbake.

I 1990 spilte Forsyth & Artie Gold inn det første blues albumet, «Scalpel & Sledgehammer» på kasett.«Det ble spilt inn i Erik Barkley sitt hjemmestudio for $8 pr. time, Artie var produsent, spilte inn og betalte for alt selv», sier Forsyth. «Vi solgte platen på konserter, tok noen med oss til platebutikken i Anone, hvor det muligens finnes noen eksemplarer enda. Jeg var Sledgehammer», sier Guy Forsyth. Siden den gang har han jobbet seg opp fra de minste bluesklubbene i Austins Blues Trone, Antone’s. Han har turnert i hele USA og internasjonalt, fra festivaler til å dele scene med «de store gutta» (BB King, Ray Charles, Ben Harper og John Hammond for å nevne noen). Han har vunnet Austin Male Vocalist of the Year Award (2005) og er nominert igjen for den samme tittelen i 2018. Han har gitt ut 12 egne album fra 1994 til 2015.«Musikk og all annen kunst forteller om empati. Uten å nyte en poets arbeid, maleri, arkitektur eller god mat, ville verden vært en hard plass å være. En enkel sang kan få den mest ensomme person til å føle seg forstått». - Guy Forsyth.

Med seg til Jæren Bluesklubb har han sin kone Jeska samt Jeff og Nina Botta.

Billett kjøpes med Vipps eller på www.goticket.noMedlem kr 300,-Ordinær kr 400,-(Ved kjøp i døra kommer et tillegg på kr 50,-)