Meny
Historikk, Bilder & Forside
Hetlandsgata 9 4344 Bryne
Telefon: 40479656 Send oss e-post
Redaktør: Ole Christian Wold Haavik
Konsertene til Big Daddy Wilson blir ofte utsolgt veldig raskt, og slik har det vært i over 25 år nå.I løpet av alle disse årene har han besøkt mer enn 15 land og opptrådt i forskjellige klubber, store scener og festivaler, for ikke å glemme mange radioprogrammer og TV-show.

Gratis arrangement på Bryne Mølle! Det er imponerende hvordan bluesbandet Good Time Charlie klarer å lage en fler-generasjons konsert som dette. 

Good Time Charlie (GTC) er et norsk R&B/blues-band fra Førde og Bergen, startet i Bergen i 1982 av vokalist og munnspiller Arle Hjelmeland og trommeslager Bård Ose. 

konserter hver første torsdag i måneden i Høghuset på Bryne, 18. etg hos Vidsyn. Dermed er vi Norges høyeste bluesklubb. For de som vil melde seg på mailinglista vår for å få informasjon om våre konserter og annet, kan skrive en mail til: leder@jaerenbluesklubb.no

Medlemskap kjøpes i døren, og koster kr 400,- pr år. Da får du billigere inngang i alle landets bluesklubber, og Bluesnews i posten 5 ganger pr. år. Velkommen!