Meny
Historikk, Bilder & 2020 Bilder
Solhøgda 3 4340 Bryne
Telefon: 40479656 Send oss e-post
Redaktør: Ole Christian Wold Haavik
"E de muligt? Sykeste bluesopptreden jeg har sett ass! Koss kan eg klara sova nå? Gårkje ann å toppa detta!" Det går ikke an å sitte rolig når Southern Avenue er på scenen, for showet de kjører går rett i ryggraden og sprer seg ut til alle kroppsdeler. Tierinii's innlevelse i musikken er så stor og livlig at vi bare MÅ riste løs vi i salen og! For en bluesdame!!!   

Merk dere navnet. Frostbite. De som var på konsertene vil huske dette! Gutta her MÅ fortsette å spille musikk, for FYTTI så gode de ER! Bjørnar Grødem leder bandet med betongstødig hånd gjennom coverlåter samt rosinen i pølsa, Deres egne låter, og alt låter konge! Vi tar av oss hatten!!! Vakre tangenter i bakgrunnen, stødige trommer, FRONTbass med skikkelig BADASS sound, gitarister som spiller like godt som proffe, og vokal som gir jernet og treffer igjen og igjen! TAKK!  

Foto: Ole Christian Wold Haavik / Jesper T Grimstad. 


Backingen ble værfast i Amsterdam, men Grannie og Paul er jo positiviteten selv, og kjørte på med akustisk, og el.gitar som kledde blueskvelden fint og vakkert inn.

Rrrrhinos, med skarre errr, og på Norsk! Ja, slik ble de introdusert for oss, hvor kun en håndfull hadde hørt de før, og flesteparten ble slått beina ut på allerede første sangen.